Droom Huis Bouwen

Beste site in Huis Bouwen

Vloerbedekking kiezen – Harde vloerbedekking

11 Views
Harde vloerbedekking
Harde vloerbedekking

Harde vloerbedekking is gemakkelijk schoon te houden. Met een vochtige dweil en eventueel een schoonmaakmiddel is veel ongerief te verwijderen. Een nadeel is dat je er, afhankelijk van het dessin, stof al snel op ziet. Sommige soorten zijn glad als ze nat worden.

Sommige harde vloerbedekking wordt in de vorm van tegels of andere makkelijk te vervangen standaardoppervlakken verkocht met als argument dat beschadigde stukken makkelijk te vervangen zijn. Maar door slijtage, vervuiling en onder meer lichtinwerking kan de kleur van de vloerbedekking zó veranderen, dat een nieuw stuk meer opvalt dan de beschadiging die u wilt weg werken.

Op de meeste harde vloerbedekkingen plegen bijvoorbeeld puntige hakken een zware aanslag. En ook metalen zoolbeschermers, leren of andere harde zolen (waarin zand en kleine steentjes plegen vast te drukken), vallende harde voorwerpen, schuivende harde meubelpoten en dergelijke doen een harde vloerbedekking geen goed, al is het ene er beter tegen bestand dan de andere. Bescherm harde vloerbedekking tegen onder meer harde stoel- en tafelpoten met viltjes en dergelijke zachte onderzetters.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *